Jouw resultaten overzichtelijk en overtuigend in beeld gebracht in een interactief jaarverslag

Als overheidsinstantie, ziekenhuis of corporatie wil je graag burgers, bezoekers of cliënten laten zien hoe je het dit jaar gedaan hebt.
Hoe heeft je organisatie zich ontwikkeld? Waar heb je inkomsten aan uitgegeven? Op welke manier heeft het Coronavirus impact gehad op jouw organisatie? En hoe zie je de toekomst?

Met een interactief jaarverslag breng je je financiële resultaten en onderwerpen als duurzaamheid, klanttevredenheid, werknemers en mijlpalen overzichtelijk en overtuigend in beeld.

Voordelen van een interactief jaarverslag

Er is geen veelvoud aan A4-papier meer nodig om je jaarverslag te communiceren. Dat scheelt weer een aantal bomen!

Doordat het jaarverslag online wordt gepubliceerd, is het niet nodig om je fysieke jaarverslag mee te nemen of pdfjes op te sturen. De url is altijd en overal beschikbaar!

Door het interactief jaarverslag aan te sluiten bij jouw bedrijf, dient het als een visitekaartje voor je onderneming.

Wij zorgen ervoor dat je interactieve jaarverslag makkelijk te delen is via de bekende sociale kanalen voor een nog groter bereik.

Wie bekijkt je jaarverslag? Welke pagina’s worden het meest gelezen? Door het jaarverslag te koppelen aan Google Analytics of een andere zelf gekozen analyse tool, geven we inzicht in het leesgedrag van je interactief jaarverslag.

Doordat het jaarverslag online beschikbaar is, is het mogelijk om de lezer te betrekken bij het verslag.

Verschillende vormen voor verschillende behoeftes

Basic

Jouw jaarverslag in onze volledig voorgemaakte vorm en stijl. Biedt ruimte voor 5 pagina's. Beknopt, gemakkelijk en snel.

700,-

Meest gekozen

Pro

Jouw jaarverslag in onze voorgemaakte vorm, maar geheel in de huisstijl van jouw organisatie. Beknopt, gemakkelijk en met jouw unieke uitstraling.

950,-

Unlimited

Jouw jaarverslag als volwaardig PR-product waarmee jouw organisatie zich onderscheidt van de rest. Neem vrijblijvend contact op om de vele mogelijkheden te bespreken.

v.a. 1500,-
Basic Pro Unlimited
Structuur, layout en vorm standaard standaard naar wens
Gebruik van kleur, typografie, fotografie, iconen standaard naar eigen huisstijl naar eigen huisstijl
Toegankelijk op mobiel, tablet en desktop
Koppeling met LinkedIn, Facebook en Instagram
Maximaal aantal pagina’s (1 onderwerp naar keuze per pagina) 5 7 ongelimiteerd
Maximale hoeveelheid text per pagina 100 woorden 200 woorden ongelimiteerd
Maximaal aantal beelden per pagina 5 6 ongelimiteerd
Hosting op ons domein 2020jaarverslag.nl op eigen website of op ons domein 2020jaarverslag.nl op eigen website of op ons domein 2020jaarverslag.nl
Integratieservice mogelijk in overleg mogelijk in overleg

Alle ruimte voor specifieke wensen

Mis je iets in ons aanbod van jaarverslagen? Ben je juist op zoek naar een andere vorm zoals een onderzoeks- of klanttevredenheidsrapport? Of heb je behoefte aan een partner die op frequente basis voorziet in mooi vormgegeven verslagen? Wij denken graag mee en bieden je een passend pakket aan. 

Basic

 • standaard lay-out en uiterlijk
 • geen ontwikkel- en vormgebingskosten

700,-

Pro

 • standaard lay-out
 • geheel in eigen huisstijl
 • geen ontwikkelkosten
 • lage vormgevingskosten

950,-

Unlimited

 • geheel naar eigen wens
 • vormgeving in eigen huisstijl
 • uniek pr-middel
 • onbeperkte mogelijkheden
 • op maat gemaakte prijs

v.a. 1500,-

Proces

Samen gaan we zorgen dat de resultaten en onderwerpen van jouw organisatie overzichtelijk en overtuigend in beeld gebracht worden. Na het aanvragen van een interactief jaarverslag ontvang je van ons een document waarin je teksten kunt aanleveren. Daarnaast bekijken we samen hoe we andere media als illustratie, foto, video en animatie in het jaarverslag kunnen verwerken. Vervolgens gaan wij aan de slag en tijdens de realisatie hebben we nog tweemaal contact om de voortgang te bespreken. Daarna ronden we het proces af en wordt het jaarverslag opgeleverd in een totaal tijdsbestek van 2-3 weken. 

Jasper Bosman
Cas en Jeroen hebben mijn website op zeer vakkundige wijze ontworpen en gerealiseerd. Dat terwijl ik soms lastige wensen had. Super tevreden.
Sil Michels
Deze jongens staan altijd klaar voor ons en leveren altijd boven verwachting. Denken pro-actief mee en zorgen ervoor dat het voor elkaar komt! Van grafisch design, kleine video's, infographics en zelfs game design! Echt super bedankt voor jullie bijdrage aan onze succesvolle projecten