Ruimtelijk inzicht op alle mogelijke schalen

We maken kaarten, plattegronden en wayfinding om locaties en ruimtelijke processen te visualiseren.


Kaarten zijn misschien wel de oudste vorm van informatie visualisatie. Door middel van een goed vormgegeven kaart kunnen mensen zich makkelijk een mentale voorstelling maken van ruimtelijke informatie.

Bekijk onze kaarten

Globaal


Globale processen of activiteiten zijn vaak het best inzichtelijk te maken op een wereldkaart. Wij koppelen data over plaats en tijd aan elkaar en visualiseren deze.

Bijvoorbeeld: onze visualisatie van de wereldbevolking toont hoe populatie per land is gegroeid of gekrompen in de laatst 60 jaar.

Wereldbevolking
Interactieve datavisualisatie
Fan van Kim
Interactieve Kaart

Landelijk


We visualiseren ontwikkelingen of resultaten ook op landelijk niveau. Het weergegeven gebied is kleiner dan de globale schaal, dus vaak genoeg is er ruimte om informatie te koppelen aan steden of regio's.

Bijvoorbeeld: onze visualisatie van gebruikerservaringen van een landelijk uitgegeven leesmethode toont de positieve impact ervan over heel Nederland.

Lokaal


Op lokaal niveau is het mogelijk om informatie te koppelen aan nog specifiekere en kleinere gebieden als een provincie, een stad of zelfs een gebouw. Denk daarbij aan een plattegrond.

Momenteel werken we aan verschillende visualisaties van lokale informatie.

Benieuwd hoe we jouw ruimtelijke informatie kunnen visualiseren?