Atlas Interactive is de digital design studio van Jeroen Gommers en Cas Mathijsen

In een tijd waarin mensen constant worden overspoeld met digitale prikkels is het moeilijk om een gedegen, inhoudelijk verhaal te vertellen.

Wij helpen bedrijven in de behoefte om hun publiek aan te spreken op een manier die hun aandacht vasthoudt en de boodschap overbrengt.

Onze uitgebreide toolset

Als tweekoppig digitaal ontwerp bureau helpen wij klanten hun verhaal te vertellen. Dat doen we met een toolset die ontwerp en development combineert om aantrekkelijke en levendige visualisaties te realiseren.

Of het nu gaat om een concept, een proces, de werking van een product of een verzameling aan data; door een combinatie van illustratie, animatie en interactief ontwerp brengen we de inhoud van elk verhaal tot leven.

Een veelvoud aan mogelijkheden

Meestal is een project binnen één van de categorieën van onze services in te delen; als content of tool.

Maar in een digitale wereld zijn er oneindig veel mogelijkheden om informatie te visualiseren. We maken daarom ook vaak maatwerk, afgestemd op de inhoud, gebruiker en context.

Schroom daarom niet om vrijblijvend contact op te nemen en een idee te bespreken.

Samen met gedreven mensen

We werken graag samen met anderen om onze diensten te versterken. We kunnen daarom rekenen op een netwerk van experts op het gebied van copywriting, illustratie, animatie, development, storytelling en online marketing.
We zijn altijd op zoek om dit netwerk uit te breiden met mensen die een meerwaarde bieden voor Atlas Interactive en staan open voor nieuwe samenwerkingen, suggesties en ideeën. Voel je je aangesproken? Dan horen we dat graag van je!

Partners:

JagthundOffbeat Marketing