Informatie begrijpelijk en aantrekkelijk maken

Atlas Interactive is de ontwerpstudio van Jeroen Gommers & Cas Mathijsen


Ons doel is het begrijpelijk maken van informatie op een aantrekkelijke manier. Interactief ontwerp, in combinatie met illustratie en animatie, is de meest complete tool om dit te bereiken. We brengen de inhoud tot leven en maken gebruikers betrokken bij je verhaal.
Interactieve visualisaties bieden verschillende mogelijkheden om overzicht, structuur en gelaagdheid in je verhaal aan te brengen, dit vermindert complexiteit en maakt informatie inzichtelijk en behapbaar

Daarnaast zijn de mogelijkheden eindeloos om de inhoud tot leven te laten komen en geeft het de gebruiker de controle over hoe hij die informatie tot zich neemt. Dit zorgt ervoor dat mensen betrokken raken bij je verhaal.

Inzicht en betrokkenheid zijn precies de twee ingrediënten die nodig zijn om mensen te activeren. Zodat ze efficiënter kunnen werken, de kwaliteit van leven kunnen verbeteren of de wereld een stukje beter kunnen maken.

Meer hierover...

We ontwerpen voor informatie van alle soorten en maten


Van websites tot infographics en van kaarten tot jaarverslagen, informatie kan vele vormen aannemen. Dat geldt ook voor de manier waarop je het beste deze informatie kunt communiceren. Een visualisatie is daarom vaak maatwerk, afgestemd op de inhoud, de gebruiker en de context. Maar altijd met het doel informatie begrijpelijk te maken.

Voor iedereen die efficiënt wil communiceren


Onderzoekers

aan het front van de wetenschap, die hun nieuwe bevindingen aan leken moeten uitleggen. Ingewikkelde concepten willen overbrengen. Of de noodzaak van hun onderzoek treffend willen weergeven.

Organisaties of zelfstandigen

die hun toegevoegde waarde willen overbrengen aan klanten. De werking van hun product willen uitleggen. Of hun bedrijfsstructuren en -processen helder willen maken.

Teams

die efficiënter willen werken door inzicht te krijgen in elkaars werkzaamheden en processen, zodat deze beter op elkaar afgestemd kunnen worden.

Overheden

die transparant willen zijn voor burgers. Hun werkzaamheden en het effect daarvan willen overbrengen. Of burgers willen voorbereiden op ingrijpende veranderingen in beleid en wetgeving.

Samen met bedreven mensen


We werken graag samen met anderen om onze diensten te versterken. We kunnen daarom rekenen op een netwerk van experts op het gebied van copywriting, illustratie, animatie, development en storytelling.
We zijn altijd op zoek om dit netwerk uit te breiden met mensen die een meerwaarde bieden voor Atlas Interactive en staan open voor nieuwe samenwerkingen, suggesties en ideeën. Voel je je aangesproken? Dan horen we dat graag van je!

Partners:

Buro Barabas - Jagthund

Laten we samenwerken